CA EN FR ES

 

BUG N'BUZZ. DANSA. 30 NITS

La nova creació de la companyia de dansa Concordance vol plantejar una reflexió sobre les xarxes socials i la relació entre les esferes privada i pública.

Dia: 10/07/2015 | Hora:20:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 8

Bug n'Buzz és la nova creació de la companyia de dansa Concordance i amb ella es vol plantejar una reflexió sobre la relació entre les esferes privada i pública. A Adil Kaced i Maud Payen els preocupa la sobreexposició de la vida personal a les xarxes socials, i han decidit crear una peça que ressalti tot allò que passa en un espai públic. Des de la terrassa d'un cafè embasten noves regles, trenquen codis, transformen l'espai, i utilitzen mobiliari, vaixella, coberts i el que calgui com a accessoris escenogràfics o instruments de música.

Bug n'Buzz es la nueva creación de la compañía de danza Concordance y con ella se quiere plantear una reflexión sobre la relación entre las esferas privada y pública. A Adil Kaced y Maud Payen les preocupa la sobreexposición de la vida personal en las redes sociales, y han decidido crear una pieza que resalte todo lo que sucede en un espacio público. Desde la terraza de un café hilvanan nuevas reglas, rompen códigos, transforman el espacio, y utilizan mobiliario, vajilla, cubiertos y lo que sea necesario como accesorios escenográficos o instrumentos de música.

Adil Kaced, musicien, plasticien
Maud Payen, ballarina


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR