CA EN FR ES

 

DANSA EN FAMÍLIA. 30 NITS

Espai d'experimentació artística. Amb aquesta seran ja cinc les edicions de Dansa en Família que es celebren a Sabadell i sempre amb un gran èxit de participació per part d'infants i adults. Cal inscripció prèvia.

Dia: 18/07/2015 | Hora:11:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al matí, a les 11

Estimular el joc, el moviment i la imaginació, donar ales a la llibertat creativa i propiciar moments de felicitat són només algunes de les fites que es proposa aconseguir Dansa en Família. Amb aquesta seran ja cinc les edicions d'aquesta activitat que es celebren a Sabadell i sempre amb un gran èxit de participació: els més petits s'apropen a la dansa tot jugant i els adults es desinhibeixen i fan aflorar l'infant que encara porten dins. El taller participatiu reforça vincles deixant fora la competitivitat.

Estimular el juego, el movimiento y la imaginación, dar alas a la libertad creativa y propiciar momentos de felicidad son solo algunas de las metas que se propone conseguir Dansa en Família. Con esta serán ya cinco las ediciones de esta actividad que se celebran en Sabadell y siempre con un gran éxito de participación: los más pequeños se acercan a la danza jugando y los adultos se desinhiben y hacen aflorar al niño que aún llevan dentro. El taller participativo refuerza vínculos dejando fuera la competitividad.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR