CA EN FR ES

 

AUDITORÍA COBARDE. VISITA GUIADA

A càrrec de Sergi Botella. Construccions literals que dia rere dia apareixien en els murs. Altres vegades modificant textos ja existents o apropiant-se de símbols de caràcter ideològic per crear-ne de nous.

Dia: 28/04/2015 | Hora:16:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 4

A mitjans dels 80 algú va començar a dotar de missatges les parets d'edificis fabrils en el Vallés Occidental. Aquests apuntaven el dia amb textos curts, blancs i en estricta pintura blanca o calç, efectuats amb una brotxa gruixuda.

"Sprays afeminados", "Autoría Cobarde", "123 Mujer otra vez" o "Resulta que Resalta" són algunes de les construccions literals que dia rere dia apareixien en els murs. Altres vegades modificant textos ja existents o apropiant-se de símbols de caràcter ideològic per crear-ne de nous. Sabadell no va quedar exempta d'aquestes meravelles i posseeix un dels exemples més preuats del/a autor/a. Visitarem una de les parets de l'estació sud de Renfe a Sabadell que ens mostra encara alguns dels textos originals.

Aquesta activitat forma part del procés de treball de l'artista resident a NauEstruch, Sergi Botella, en el seu intent d'exemplificar "el gest" i en aquest cas en la seva categoria de "el gest textual". http://sergibotella.com/

*Per a la visita cal validar un bitllet de tren d'1 zona.
** Punt de trobada davant de EstruchBar


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR