CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES ARTS VISUALS I PERFORMANCE

Període de residència: de l'1 de juliol al 23 de desembre de 2015. Període d'admissió de sol·licituds: del 16 de març al 30 d'abril de 2015.

A partir de: 16/03/2015   Fins: 30/04/2015 | Hora:09:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS i PERFORMANCE

Període de residèn
cia: de l'1 de juliol al 23 de desembre de 2015

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica. Per aquest període obrim 6 convocatòries diferents :

1. Dansa i nous formats escènics
2. Circ
3. Arts visuals - performance
4. Sabadell obert (artistes visuals locals)
5. Projectes multimèdia
6. Projectes multifònics

Els artistes seleccionats en qualsevol línia de convocatòria també podran accedir, segons projecte i disponibilitat, als altres serveis del centre, com són: sales d'assaig, medialab, espai multimèdia , teatre o allotjament ( pot combinar-se més d'una opció )

Període d'admissió de sol·licituds: del 16 de març al 30 d'abril de 2015

Com sol·licitar residència dins d'aquesta convocatòria:

Copieu la fitxa següent al cos d'un missatge de correu , empleneu-la amb les vostres demandes de residència i envieu-la a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , posant a l'assumpte el número i nom de la convocatòria.

Caldrà adjuntar al mateix correu un document amb la descripció del projecte i currículum de l'artista o companyia (en format pdf, no superior a 3MB).

FITXA DE SOL·LICITUD DE RESIDÈNCIA

Número i nom de la convocatòria:
Nom i cognoms del sol·licitant:
Nom de la companyia o artista:
Nom de l'espectacle o projecte:
Mail de contacte:
Telèfon de contacte:
Adreça postal:
Tipus d'espai necessari :
Dates de residència:
Horaris aproximats de treball al taller:
Lloc previst d'estrena o presentació (si s'escau):

Enllaç a vídeos de treballs anteriors:

Els projectes seleccionats es faran públics el 19 de maig de 2015 al web de l'Estruch www.lestruch.cat.


CONDICIONS DE LES RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS I PERFORMANCE

NAUESTRUCH és l'àrea especialitzada en arts visuals i performàtiques. Les residències de producció de "Arts Visuals i performance" ofereixen taller de treball i possible apartament a compartit on allotjar-se. Tipologia dels projectes Projectes d'arts visuals orientats vessats al concepte de cos i pràctiques performàtiques. S'admeten però projectes de tot tipus de disciplines.

Destinataris
Artistes, col·lectius i projectes de l'àmbit internacional, de l'estat espanyol o de Catalunya.

Criteri de selecció
La comissió de selecció valorarà l'interès de la proposta i la seva adequació als serveis i recursos ofertats per L'Estruch. També es tindrà en compte l'encaix dins del context i produccions de Sabadell.

Igualment, es valorarà l'interès, la disponibilitat i el compromís del sol·licitant per participar en les activitats formatives, relacionals i cooperatives de NauEstruch.

Condicions de la cessió
Tota residència de producció a NauEstruch porta implícita el requeriment de la proposta seleccionada als espais expositius del centre, així com la seva presentacions de caire més performàtic.

El col·lectiu o artista seleccionat haurà de fer constar obligatòriament en tots els materials de difusió relacionats amb el projecte produït el logotips del centre i el de l'Ajuntament de Sabadell en qualitat d'organisme col·laborador.

Els artistes o col·lectius seleccionats en residència signaran un document que regularà la cessió del espai on hi constaran el calendari, els horaris i les sales utilitzades, així com també l'acceptació de la normativa d'ús, a més de la contrapartida que s'acordi a canvi de la residència de creació, si s'escau.

L'incompliment per part de l'artista o col·lectiu seleccionat d'aquests pactes deixaran sense efecte la cessió dels espais destinats a la residència.

Comissió de selecció
Marc Vives, curador de l'Estruch
Manel Rodríguez , director de l'Estruch

Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de residències de producció que ofereix l'Estruch, consulteu www.lestruch.cat o bé truqueu al 93 717 25 71 preguntant per Almudena Manzanal o Marc Vives o envieu email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5