CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES SABADELL OBERT

Període de residència: de l'1 de juliol al 23 de desembre de 2015. Període d'admissió de sol·licituds: del 16 de març al 30 d'abril de 2015.

A partir de: 16/03/2015   Fins: 30/04/2015 | Hora:09:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES SABADELL OBERT

Període de residència: de l'1 de
juliol al 23 de desembre de 2015

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica. Per aquest període obrim 6 convocatòries diferents :

1. Dansa i nous formats escènics
2. Circ
3. Arts visuals - performance
4. Sabadell obert (artistes visuals locals)
5. Projectes multimèdia
6. Projectes multifònics

Els artistes seleccionats en qualsevol línia de convocatòria també podran accedir, segons projecte i disponibilitat, als altres serveis del centre, com són: sales d'assaig, medialab, espai multimèdia , teatre o allotjament ( pot combinar-se més d'una opció )

Període d'admissió de sol·licituds: del 16 de març al 30 d'abril de 2015

Com sol.licitar residència

Copieu la fitxa següent al cos d'un missatge de correu , empleneu-la amb les vostres demandes de residència i envieu-la a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , posant a l'assumpte el número i nom de la convocatòria.

Caldrà adjuntar al mateix correu un document amb la descripció del projecte i currículum de l'artista o companyia (en format pdf, no superior a 3MB).

FITXA DE SOL·LICITUD DE RESIDÈNCIA

Número i nom de la convocatòria:
Nom i cognoms del sol·licitant:
Nom de la companyia o artista:
Nom de l'espectacle o projecte:
Mail de contacte:
Telèfon de contacte:
Adreça postal:
Tipus d'espai necessari :
Dates de residència:
Horaris aproximats de treball al taller:
Lloc previst d'estrena o presentació (si s'escau):
Enllaç a vídeos de treballs anteriors:

Els projectes seleccionats es faran públics el 19 de maig de 2015 al web de l'Estruch www.lestruch.cat.


CONDICIONS RESIDÈNCIES DE SABADELL OBERT (ARTISTES VISUALS LOCALS)

NAUESTRUCH és l'àrea especialitzada en arts visuals i performàtiques. Les residències de producció de "Sabadell Obert" ofereixen taller de treball a artistes i col·lectius sabadellencs.

Tipologia dels projectes
Projectes d'arts visuals o d'arts plàstiques, de qualsevol disciplina artística (pintura, escultura, vídeo, dibuix, fotografia, instal·lació, performance, etc.) o àmbit d'investigació (disseny, urbanisme, arquitectura, etc.).

Destinataris
Artistes, col·lectius i projectes residents, total o parcialment, de Sabadell o comarca.

Criteri de sel·lecció
La comissió de selecció valorarà l'interès de la proposta i la seva adequació als serveis i recursos de l'Estruch. Igualment, es valorarà la predisposició i el compromís del sol·licitant per participar en les activitats formatives i relacionals de NauEstruch.

Condicions de la cessió
En relació a les propostes seleccionades, s'estudiarà, en cada cas, la possibilitat d'exhibició de la obra artística produïda a una exposició col·lectiva al Museu d'Art de Sabadell. El col·lectiu o artista seleccionat haurà de fer constar obligatòriament en tots els materials de difusió relacionats amb el projecte produït el logotipus del centre i el de l'Ajuntament de Sabadell en qualitat d'organisme col·laborador.

Els artistes o col·lectius seleccionats en residència signaran un document que regularà la cessió del espai on hi constaran el calendari, els horaris i les sales utilitzades, així com també l'acceptació de la normativa d'ús, a més de la contrapartida que s'acordi a canvi de la residència de creació, si s'escau.

L'incompliment per part de l'artista o col·lectiu seleccionat d'aquests pactes d'us deixaran sense efecte la cessió dels espais destinats a la residència.

Igualment, aquesta línia de residència està concebuda com un servei de producció però, també, com una oferta d'ampliació de la formació dels artistes i col·lectius artístics sabadellencs. Una participació insuficient per part de l'artista seleccionat de les activitats formatives i relacionals de NauEstruch serà motiu de revisió de la continuitat de la seva residencia.

Comissió de selecció
. Engràcia Torrella, directora del Museu d'Art de Sabadell
. Oriol VilaPuig, creador i professor de l'Escola Illa
. Marc Vives, curador de l'Estruch
. Manel Rodríguez, director de l'Estruch

Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de residències de producció que ofereix l'Estruch, consulteu www.lestruch.cat o bé truqueu al 93 717 25 71 preguntant per Almudena Manzanal o Marc Vives, o envieu email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5