CA EN FR ES

 

FESTA GALLARDA. JORNADES FANZINERES FEMINISTES #2''. PERMORMANCE

A partir de: 13/03/2015   Fins: 14/03/2015 | Hora:00:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Veure observacions

Celebrem les segones Jornades Fanzineres Feministes. FESTA GALLARDA amb la voluntat de NauEstruch de incidir en formes de producció alternatives, vol tornar a reunir a un bon nombre d'agents que des de prismes diferents ens ajudin a reflexionar entorn la potencialitat del format fanzine per crear comunitat des d'una perspectiva feminista. Comptarem amb professionals del cine, del còmic, de l'activisme, de la producció d'art, de l'edició i la distribució; i les jornades combinaran xerrades, tallers, expossició i concerts

HORARI:

Divendres 13
17-20 h / Lloc: Sala d'Exposicions a la Nau
ZONA HERMÈTICA (taller de fanzine i festa) per Antoni Hervàs
Hi haurà una sessió preparatòria la nit del dijous (21 h davant del Bar) de les activitats de divendres 13.

Dissabte 14
13-14 h / Lloc: Sala d'Exposicions a la Nau
Penélope No Espera 2: CUANDO TODO CAMBIÓ, taller sci-fi feminista per Jeleton i Barbara Sánchez Barroso (1a part, Grup de Lectura)

16-19 h / Lloc: EstruchBar
SIRENES I TRITONES Espai per la mostra, presentació de fanzines i debat obert.

19-20 h / Lloc: Sala 3 Edifici Estruch
Penélope No Espera 2: CUANDO TODO CAMBIÓ, taller sci-fi feminista per Jeleton i Barbara Sánchez Barroso (2a part, Lectura-akelarre)

20.30 h / Lloc: Sala d'Exposicions a la Nau
Concert de Perlita

21.30 h / Lloc: Sala d'Exposicions a la Nau
Concert de Les Sueques

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS:

ZONA HERMÈTICA (Taller de fanzine i espais de festa) per Antoni Hervas
Unes Jornades Fanzineres Feministes consisteixen en quedar unes amigues, discutir sobre les coses que importen i fer de la trobada una celebració. Per aquest motiu, res millor que elaborar un fanzine sobre el polígon d'oci nocturn. Emblemàtic espai situat al costat de l'IKEA, temple mainstream de suposat esperit DIY i que es troba actualment en perill de desaparició. Abans no ho faci, realitzar un fanzine que permeti rellegir aquest mític espai en el futur a partir de l'experiència personal i col·lectiva. Es planteja un workshop lúdic i somnàmbul on l'After-party es un Marató per realitzar una publicació que es presentarà a les jornades fanzineres.

No es precís saber dibuixar per assistir a aquest taller. Aforament limitat. Envieu un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per reservar plaça.

Dijous 12 març, sessió d'introspecció. Cita a les 21 h davant l'EstruchBar
Divendres 13 març, taller de fanzine. De 17 a 20 h a la Sala d'Exposicions de la Nau.

info: http://antonihervas.com/


TALLER PENÉLOPE NO ESPERA 2: CUANDO TODO CAMBIÓ
Nova edició del taller de ciència-ficció feminista amb Bàrbara Sánchez Barroso i Jeleton. El taller és obert i gratuït, però es recomana confirmar l'assistència per email -a jesus(at)lacanibal(dot)net -, per rebre el text del relat abans i poder calcular el grup. El taller té dues parts, Cara vista i Cara oculta:

13-14 h - Part 1
Cara vista: Grup de lectura del relat "Quan tot va canviar" de Joanna Russ amb La Dona de Cinquanta Peus i Mariborbor.

19-20 h - Part 2
Cara oculta: Lectura-akelarre de "Quan tot va canviar". Sessió experimental en safe-space, no fa mancada experiència, apta per a tímides!!! A partir de la xerrada sobre el relat, es proposa un altre espai on treballar el text des del collage DIY de la veu, la performance musical, coreogràfica, plàstica.

A partir d'aquesta experiència doble proposem convocar a realitzar el primer nombre del fanzine "Penélope No Espera" en col·lectiu.
info: http://penelopenoespera.tumblr.com/edicions


Organització:
Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5