CA EN FR ES

 

MECAL A L'AIRE LLIURE. CINEMA

La selecció de films que es pot veure a Ca l'Estruch és botó de mostra del talent i la imaginació que cineastes d'arreu aboquen en els seus curtmetratges.

Dia: 19/06/2015 | Hora:22:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 10

Al Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona -conegut com a Mecal- se'l considera un dels certàmens cinematogràfics més emblemàtics de l'Estat espanyol. Té un públic molt fidel, que creix edició rere edició i que sap valorar la varietat i qualitat de les propostes. La selecció de films que es pot veure a Ca l'Estruch és botó de mostra del talent i la imaginació que cineastes d'arreu aboquen en els seus curtmetratges.

Noah de Patrick Cederberg, Walter Woodman - 17 min.
Noah és una historia que es desenvolupa totalment a la pantalla d'ordinador d'un adolescent, i que segueix el protagonista epònim quan la seva relació fa un gir cap al desastre. Un estudi fascinant del comportament (i del romanticisme) a l'era digital.

Push up de David Galán Galindo - 4 min.
Una història sobre la bellesa, que planteja la disjuntiva de si pertany a un mateix o bé a la humanitat. Ah! També es parla de tetes.

Steher de Adrian Winkler - 10 min
Les carreres darrere moto eren molt populars al anys vuitanta. Ciclistes i motoristes esdevenien estrelles. Avui dia només hi queden sis equips que competeixen a les inclinades corbes de l'antic velòdrom de Zuric-Oerlikon. Potser són el últims de la seva modalitat.

Buenos Aires de Daniel Gil Suarez - 12 min.
Un immigrant argentí es veu obligat a robar la roda de recanvi d'un cotxe en un port espanyol.

Nashorn im Galopp de Erik Schmitt - 15 min.
En Bruno passeja per la ciutat buscant-ne l'ànima. Gràcies a la seva curiositat, una imaginació trepidant i les seves extravagants reflexions sobre la ciutat, ens mostra el que hi ha més enllà de la superfície.
________________________________

El Festival Internacional de Cortometrajes de Barcelona -conocido como Mecal- le considera uno de los certámenes cinematográficos más emblemáticos del Estado español. Tiene un público muy fiel, que crece edición tras edición y que sabe valorar la variedad y calidad de las propuestas. La selección de filmes que se puede ver en L'Estruch es botón de muestra del talento y la imaginación que cineastas de todo el mundo vierten en sus cortometrajes.

Noah, de Patrick Cederberg y Walter Woodman - 17 min.
Noah es una historia que se desarrolla totalmente en la pantalla de ordenador de un adolescente, y que sigue al protagonista epónimo cuando su relación hace un giro hacia el desastre. Un estudio fascinante del comportamiento (y del romanticismo) en la era digital.

Push up, de David Galán Galindo - 4 min.
Una historia sobre la belleza, que plantea la disyuntiva de si pertenece a uno mismo o bien a la humanidad. Ah!, también se habla de tetas...

Steher, de Adrian Winkler - 10 min.
Las carreras detrás de motos eran muy populares en los años ochenta. Ciclistas y motoristas se convertían en estrellas. Hoy en día sólo quedan seis equipos que compiten en las inclinadas curvas del antiguo velódromo de Zúrich-Oerlikon. Quizá son los últimos de su modalidad.

Buenos Aires, de Daniel Gil Suarez - 12 min.
Un inmigrante argentino se ve obligado a robar la rueda de recambio de un coche en un puerto español.

Nashorn im Galopp, de Erik Schmitt - 15 min.
Bruno pasea por la ciudad buscando su alma. Gracias a su curiosidad, a una imaginación trepidante y a sus extravagantes reflexiones sobre la ciudad, muestra lo que hay más allá de la superficie.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR