CA EN FR ES

 

LABERINTO INTERACTIVO. ESPECTACLE

A càrrec de Viscepatik, Mauro Ferrairo, Enric Socias i Diego Suárez.

Dia: 12/12/2014 | Hora:17:30h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a 2/4 de 6

LABERINTO INTERACTIVO és la festa de presentació dels processos creatius que s’han dut a terme en aquest segon semestre de l’any dels artistes residents de MediaEstruch.

L’oportunitat perfecta per a descobrir els treballs més innovadors gestats a MediaEstruch amb les noves tecnologies. La trobada és una selecció d’instal·lacions immersives en format de laberint on el públic participa totalment dels projectes interactius de la mostra, creant ells mateixos els espectacles a través de les seves accions.

Alguns dels projectes que els artistes presentaran son:

METAMORFANCE

La companyia VISCEPATIK, creada per l'interacció d’ AnaUnga i DocToy, es va crear el 2012. Des de llavors la seva feina ha anat evolucionant les instal·lacions pictòriques i musicals fins a convertir-les en performances e instal·lacions immersives, on l’acció única del públic conforma l’obra. Aquesta sèrie d’obres interactives narren l’actual relació entre els sentiments humans i les màquines. Actualment es centren en la creació i desenvolupament d’instruments interactius. Aquests instruments són manipulats en directe, i la programació dels diferents sensors permet interpretar els moviments personals de cada usuari de manera que tothom pot crear un entorn audiovisual personal, únic i irrepetible a temps real.

INFO sobre viscepatik a http://viscepatik.blogspot.com.es

GOOFY GOOBER PROJECT

Durant la seva residència, MAURO FERRARIO va crear un software per un espectacle de teatre d’ombres. Barreja elements digitals amb les clàssiques ombres del teatre, mantenint l’estètica màgica del format original. El software en qüestió es construeix de forma modular, de manera que es pot implementar a diferents nivells, no només per imatge i vídeo sinó també amb altres nivells d’interactivitat amb les ombres dels actors o directament amb els actors.

INFO sobre Mauro Ferrario a: www.goofygoober.it

OUR SHARED SCENARIO

Our Shared Scenario és un projecte d’Enric Socias i Diego Suarez per a l’exploració de nous espais comuns d’interacció entre persones. Va néixer amb la intenció de vincular grups diferents de participants, situats en llocs diferents del planeta a través de Internet, però evita aferrar els participants a un monitor d’ordinador. La idea és utilitzar la telepresència per crear una finestra a la qual ambdós grups participants puguin veure’s, conèixer-se i desenvolupar junts la tasca creativa plantejada: es proposa el desenvolupament conjunt d’una trama, amb personatges i fons gràfics, al voltant de la qual desenvolupar una performance comú i simultània, expressant a cos complet, en un escenari compartit.

INFO sobre Enric Socias a: www.enricsocias.net
INFO sobre Diego Suárez a: www.diegosb.es

INFO: www.facebook.com/events/410452352446295/
INFO: www.mediaestruch.cat/laberinto-interactivo


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR