CA EN FR ES

 

ASSAIG OBERT#2.

Josefina Sajón i Marc Serra

Dia: 20/11/2014 | Hora:19:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 8

Assaig obert #2: Treballs de Josefina Sajón i Marc Serra (fútbol i electrònica), residents a NauEstruch
Al taller 5 i al teatre simultàniament

19.30 Introducció
20-21.30 Presentació dels treballs de les artistes
21.30 Xerrada informal

En aquesta segona edició de ASSAIG OBERT a NauEstruch, és presenten de manera simultània dos treballs dels artistes residents Josefina Sajón i Marc Serra, de 90minuts cadasquna.

Josefina presentarà en vídeo un viatge introspectiu, personal i de llinatge al voltant del significat de ser "hincha" de futbol i en concret del club argentí River Plate. Marc Serra per la seva banda, planteja una instal·lació en col·laboració amb l'artista sonor Alberto Bernal i l'ajut de Jan Mech, en la que posa en relació els mons de la cultura de club i de l'espectacle futbolístic. Una peça electrònica feta a partir d'enregistraments de camps de futbol i jocs luminotècnics a un black box.

ASSAIG OBERT és el nom que s'empra a les arts en viu per designar la presentació amb públic abans de l'estrena. Aquesta serveix per poder fer un testeig i obtenir feedback del públic assistent. Es tracta simplement d'una sessió de treball. A NauEstruch la presentació dels treballs tenen aquesta motivació d'establir un marc de reflexió i debat entorn als processos dels artistes residents.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR