CA EN FR ES

 

CÀPSULES DE CIRC

La desfragmentació l'home radioactiu a càrrec de Paola Milovic amb l'acompanyament del Dj Holwd Lord Bending (guitarra elèctrica).

Dia: 29/11/2014 | Hora:20:30h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 713 68 77|Lloc:EstruchBar. Veure Plànol

Horari: 3 sessions: al vespre, a 2/4 de 9, a les 10 i a la nit, a 2/4 d'11

3 sessions:
- A les 20.30 h
- A les 22.00 h
- A les 22.30 h

Aquesta actuació es divideix en tr
es passes, dins de l'espectacle "La desfragmentació l'home radioactiu "

El terrenal.
Aquest número consisteix en l'aparició d'una noia, que amb les acrobàcies aèries, juga artísticament intentat identificar-se amb la natura, i reconèixer com a part del món terrenal, tota aquesta acció es fa acompanyat de projecció de vídeo i música de la natura.

L'essencial.
En aquesta representació, es realitza un canvi de sentiment on gràcies als mandales, la interpreti realitza un trencament de la ment humana, on el pensament, es torna real, es realzia una asimetria de la ment.

El canvi
El personatge, realitza un canvi, el sortir de the hole, on es troba situada en una cova, lligada de cordes, esclava dels desitjos de les persones, fins a aconseguir canviar tot en aquest món terrenal, on es realitza com a persona.
________________________

Esta actuación se divide en tres pases, dentro del espectáculo "La desfragmentación del hombre RadioActivo".

Lo terrenal.
Este número consiste en la aparición de una chica, que con las acrobacias aéreas,juega artísticamente intentado identificarse con la naturaleza, y reconocerse como parte del mundo terrenal, toda esta acción se hace acompañado de proyección de video y música de la naturaleza.

Lo esencial.
En esta representación, se realiza un cambio de sentimiento donde gracias a los mandalas, la interprete realiza una ruptura de la mente humana, donde el pensamiento, se vuelve real, se realzia una asimetría de la mente.

El cambio.
El personaje, realiza un cambio, el salir de the hole, donde se encuentra situada en una cueva, atada de cuerdas, esclava de los deseos de las personas, hasta conseguir cambiar todo en este mundo terrenal, donde se realiza como persona.


Col·laboradors:
TACC. Taller d'Art, Cultura i Creació


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR