CA EN FR ES

 

MECAL A L'ESTRUCH. CURTMETRATGES

Una selecció de les millors propostes que s'han pogut veure durant la setzena edició del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona.

Dia: 03/12/2014 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

La sessió inclou una selecció de les millors propostes que s'han pogut veure durant la setzena edició del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. Són curtmetratges de ficció, films d'animació i videoclips procedents de l'Argentina, Austràlia, el Canadà, els Estats Units, el Regne Unit i Suïssa.

En carne viva, de Federico Esquerro - 17 min.
En carn viva és el viatge d'un actor que interpreta un assassí, en una filmació que té lloc en una carnisseria de Buenos Aires. Els artificis del cine fan difícil discernir entre la carn d'attrezzo i la carn de veritat quan es barregen.

To The River - James Wallace & the Naked Light - 3 min. Videoclip

Hasta Santiago, de Mauro Carraro - 13 min.
Mapo recorre el camí de Sant Jaume. Al llarg d'aquest camí llegendari travessa ciutats i es troba amb altres caminants, alguns sense motxilla.

L'ouragan Fuck You Tabarnak, d'Ara Ball - 14 min.
Aquesta és la historia de Delphis, un nen d'11 anys que viu a la zona conflictiva de Mont-real. Delphis segueix les seves pròpies normes sota el sobrenom de l'Huracà. La pel·lícula, editada el 1991 i gravada amb una Súper de 16 mm, tracta els diferents estrats de la societat amb una dosi d'humor negre.

Spider, de Nash Edgerton - 9 min.
En Jack i la Jill sempre s'estan molestant l'un a l'altre. Però, com deia la mare, tot són jocs i diversió fins que algú perd un ull.

I Love You So Hard, de Ross Butter - 4 min.
T'estimo amb bogeria és un curt animat sobre el romanç, l'obsessió i els líquids corporals. El curt gira al voltant d'un faldiller trastocat i obsessiu que mira d'atraure l'interès del seu desafortunat amor. Per això, li explica amb detall les seves fantasies horribles i estrambòtiques, que il·lustren tot allò que seria capaç de fer per demostrar el que sent per ella.

Col·laboradors:
Diputació de Barcelona
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR