CA EN FR ES

 

TALLER READY MADE COMICS. SEMINARI

A càrrec de Francesc Ruiz

Dia: 03/10/2014 | Hora:17:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 5

Un taller amb Francesc Ruiz en el qual experimentar col·lectivament les possibilitats del còmic coma material cultural a partir del qual generar obres derivatives. Tractarem diferents pràctiques com el détournement, la paròdia, el pastiche, els rage comics, el yaoi i els rip offs així com les seves maneres de formalització i distribució a partir de xarxes, fanzines i trobades de tot tipus.

El taller es construeix a partir de tres sessions de 4 hores, cadascuna composta d'una introducció i de diversos exercicis pràctics. No és necessari saber dibuixar.

Francesc Ruiz (Barcelona, 1971) part del còmic com a substrat estètic, narratiu i intel·lectual, i també com a material històric i operatiu. Aplicant-ho a manera de continent o descripció del real –a través de la creació, l'alteració, la restitució o l'assemblatge, entre altres vies- genera històries possibles que revelen els engranatges a través dels quals es construeixen les identitats socials i individuals, la identitat sexual o també la identitat de la urbs. El seu treball ha pogut veure's individualment a Gasworks (Londres), The Barber Shop (Lisboa), Centre d'Art La Panera (Lleida), Contemporary Image Collective (Cairo), MNCARS-Monasterio de Silos (Burgos), Centre de Art Santa Mónica o a la Fundació Miró. Ha participat en els últims anys en exposicions col·lectives com "Invisible Violence" (MOCAB Belgrade), "Kaboom!" (Weserburg Museum, Bremen), “Arqueológica” (Matadero Madrid), “The Last Post. The Last Newspaper” (New Museum NY) o “To Ilustrate and Multiply: an Open Book” (MOCA Los Ángeles).

Per participar al taller només cal que envieu unes línies de motivació i CV al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del día 24 de setembre.
El dia 25 dia us escriurem a tots resposta.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR