CA EN FR ES

 

MONSTRES. CIA. AFLEL. ESPECTACLE FAMILIAR

Basat en el conte Allà on viuen els monstres, de Maurice Sendak, el muntatge rescata els somnis, els impulsos i les pors que s'amaguen en tot ésser humà.

Dia: 20/12/2014 | Hora:19:00h | Preu: 8 €. 6 € Amics de LaSala | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

L'actor Jaume Madaula i l'actriu Catalina Florit són els impulsors de la companyia Aflel, que vol proporcionar al públic familiar una experiència visual i emocional a partir de la creació de petits universos poètics. El seu primer muntatge està basat en el conte Allà on viuen els monstres, de Maurice Sendak, i transcorre en una cabana situada enmig del país de les bèsties salvatges. Aquí és on un nen i un seguit de criatures fantàstiques es troben i inicien un viatge. Monstres és una història sobre els somnis, els impulsos i les pors que s'amaguen en tot ésser humà i sobre els refugis que la imaginació i l'amistat ofereixen.

El actor Jaume Madaula y la actriz Catalina Florit son los impulsores de la compañía Aflel, que quiere proporcionar al público familiar una experiencia visual y emocional a partir de la creación de pequeños universos poéticos. Su primer montaje está basado en el cuento Donde viven los monstruos, de Maurice Sendak, y transcurre en una cabaña situada en medio del país de las bestias salvajes. Aquí es donde un niño y una serie de criaturas fantásticas se encuentran e inician un viaje. Monstres es una historia sobre los sueños, los impulsos y los miedos que se esconden en todo ser humano y sobre los refugios que la imaginación y la amistad ofrecen.

FITXA ARTÍSTICA
Jaume Madaula, direcció
Catalina Florit, dramatúrgia
Berta Vidal, música
Jaume Madaula, Berta Vidal, Sophie Ramlov Barclay, Catalina Florit (susceptible de canvis segons l'espectacle), intèrprets


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR