CA EN FR ES

 

FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS: ÉDREDON (EDREDÓ). LES INCOMPLÈTES. DANSA

Creat per la jove companyia quebequesa Les Incomplètes, l'espectacle s'adreça als més petits per convidar-los a somniar des de sota l'edredó.

Dia: 09/11/2014 | Hora:17:30h | Preu: 8 €. 6 € Amics de LaSala | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a 2/4 de 6

Venda d'entrades

Édredon (Edredó) és una immersió en un univers suau i delicat, ric en sensacions, fet de somnis, de   viatges i de troballes diverses. L'espectacle utilitza la poesia del cos, les ombres i les projeccions de vídeo per iniciar els més petits de casa en el descobriment del món. Creat per la jove companyia quebequesa Les Incomplètes, dedicada a la recerca i la creació teatral, Édredon és un cant a la quotidianitat de la cambra i del llit, i busca situar-se molt a prop de l'espectador per oferir-li un despertar tendre i relaxant.

Édredon (Edredón) es una inmersión en un universo suave y delicado, rico en sensaciones, hecho de sueños, de viajes y de hallazgos diversos. El espectáculo utiliza la poesía del cuerpo, las sombras y las proyecciones de vídeo para iniciar a los más pequeños de casa en el descubrimiento del mundo. Creado por la joven compañía quebequense Les Incomplètes, dedicada a la investigación y la creación teatral, Édredon es un canto a la cotidianidad de la habitación y de la cama, y busca situarse muy cerca del espectador para ofrecerle un despertar tierno y relajante.

FITXA ARTÍSTICA
Idea, direcció d'escenografia i interpretació: Audrey Marchand i Laurence P. Lafaille.
Assistència posada en escena i moviment: Josiane Bernier.
Escenografia: Dominic Thibault
Música: Bruno Bouchard
Il·luminació i vídeo: Philippe Lessard Drolet
Il·lustracions i vídeo: Marie Lamonde-Simard

ORGANITZADORS
Rialles
Ajuntament de Sabadell


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Més informació
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR