CA EN FR ES

 

YOUTUBE PERFORMANCE. HANNES EGGER. PERFORMANCE

L'artista performer Hannes Egger s'endinsa en les entranyes de Youtube per investigar sobre la performance històrica i contemporània.

Dia: 19/09/2014 | Hora:19:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

Youtube performance és una reflexió a l'entorn de l'accessibilitat de la performance històrica i contemporània per mitjà dels arxius de la coneguda plataforma audiovisual a Internet, però també de la seva percepció fragmentada, reduïda a clips breus i superposada a infinitat d'enllaços. L'obra de l'artista performer italià Hannes Egger gira al voltant de la divulgació de fets, que ell fa visibles, explica, simplifica i il·lustra, a la vegada que els il·lumina, ja que li agraden les coses clares i radiants. No oblida que també es pot projectar una mirada crítica sobre la immensitat audiovisual.

Youtube performance es una reflexión en torno a la accesibilidad de la performance histórica y contemporánea a través de los archivos de la conocida plataforma audiovisual en Internet, pero también de su percepción fragmentada, reducida a clips breves y superpuesta a infinidad de enlaces. La obra del artista performer italiano Hannes Egger gira alrededor de la divulgación de hechos, que él hace visibles, explica, simplifica e ilustra, a la vez que los ilumina, ya que le gustan las cosas claras y radiantes. No olvida que también se puede proyectar una mirada crítica sobre la inmensidad audiovisual.

www.hannesegger.com

Amb la col·laboració de La Muga Caula.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR