CA EN FR ES

 

TOTS S'ENAMOREN. CIA TIPS. TEATRE

Enric López ha adaptat la pel·lícula Everyone says I love you, de Woody Allen, en què vuit personatges discuteixen sobre família, amor, sexe i política.

Dia: 22/11/2014 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Tots s'enamoren és el títol de l'adaptació teatral que l'actor, director, guionista i músic Enric López ha fet de la pel·lícula Everyone says I love you, de Woody Allen. Amb la ciutat de Nova York dels anys noranta com a teló de fons, l'obra presenta les vicissituds de vuit personatges que discuteixen sobre família, amor, sexe i política. Per l'escenari desfilen les neurosis de representants de la burgesia novaiorquesa liberal, les petites desgràcies d'homes sense sort amb les dones i les aventures de noies que es barallen per aconseguir un multimilionari. En clau de comèdia musical, compta amb una dotzena de cançons compostes per Esteve Felipe.

Tots s'enamoren es el título de la adaptación teatral que el actor, director, guionista y músico Enric López ha hecho de la película Everyone says I love you, de Woody Allen. Con la ciudad de Nueva York de los años noventa como telón de fondo, la obra presenta las vicisitudes de ocho personajes que discuten sobre familia, amor, sexo y política. Por el escenario desfilan las neurosis de representantes de la burguesía neoyorquina liberal, las pequeñas desgracias de hombres sin suerte con las mujeres y las aventuras de chicas que se pelean por conseguir un multimillonario. En clave de comedia musical, cuenta con una docena de canciones compuestas por Esteban Felipe.

FITXA ARTÍSTICA

Pianista: Joel Signes
Dramatúrgia i direcció: Enric López

Repartiment
Bob: Esteve Felipe
Charles: Ricardo García
Djuna: Claudia Añor
Holden: Quelo Sostres
Joe: Pere Villaró
Skylar: Eva Calderón
Steffi: Melania Martínez
Vonnie: Bruna Feliciano


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR