CA EN FR ES

 

ET TOI? THÉÂTRE LE VENT DES SIGNES (TREBALL EN PROCÈS). PERFORMANCE

Una actriu escriptora, un actor cantant, un videoartista performer i un músic improvisador conviden a un diàleg "im-pensat" entre les rareses de cadascú.

Dia: 27/09/2014 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

La seva creadora, Anne Lefèvre, defineix Et Toi? com un "espectacle proteïforme, entre el teatre, la performance i l'òpera rock". Dalt de l'escenari, una actriu escriptora, un actor cantant, un videoartista performer i un músic improvisador conviden a un diàleg "im-pensat" entre les rareses de cadascú, a través de la diversitat de les llengües i dels éssers. El debat principal parteix d'una pregunta: Què significa ser "l'altre"? Amb seu a Tolosa de Llenguadoc (França), el Théâtre Le Vent des Signes, que dirigeix Lefèvre, ofereix un espai de creació a artistes que s'interroguen sobre el món actual per mitjà de formes contemporànies híbrides i performatives.

Su creadora, Anne Lefèvre, define Et Toi? como un "espectáculo proteiforme, entre el teatro, la performance y la ópera rock". Sobre el escenario, una actriz escritora, un actor cantante, un videoartista performer y un músico improvisador invitan a un diálogo "im-pensado" entre las rarezas de cada uno, a través de la diversidad de las lenguas y de los seres. El debate principal parte de una pregunta: ¿Qué significa ser "el otro"?. Con sede en Toulouse (Francia), el Théâtre Le Vent des Signes, que dirige Lefèvre, ofrece un espacio de creación a artistas que se interrogan sobre el mundo actual a través de formas contemporáneas híbridas y performativas.

FITXA ARTÍSTICA
Anne Lefèvre, concepció, text i performance
Loic Varanguien de Villepin, cant i performance
Fréderic Valet, vídeo i performance
Nicolas Déflache, músic creador, realitzador, intèrpret sonor i enginyer de so


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR