CA EN FR ES

 

MORDER LA LENGUA. JOAO LIMA, ANNA RUBIROLA I CECILIA COLACRAI. DANSA

Els creadors João Lima, Anna Rubirola i Cecília Colacrai volen ampliar l'espai de llibertat i oferir altres lectures del món que ens envolta.

Dia: 24/10/2014 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Cos, boca, mossegar, llengua, llenguatge, paraules, verbs, accions... Morder la lengua vol unir tots aquests conceptes dalt de l'escenari i per aconseguir-ho utilitza el llenguatge coreogràfic com si fos una caixa d'eines. Els cossos dels intèrprets esdevenen material lingüístic i s'embarquen en una reflexió sobre el que significa ser "l'altre", sobre el que es transmet entre persones. En un temps en què la cultura de masses assumeix un rol decisiu en la construcció de les relacions humanes, els creadors João Lima, Anna Rubirola i Cecília Colacrai volen ampliar l'espai de llibertat i oferir altres lectures del món que ens envolta.

Cuerpo, boca, morder, lengua, lenguaje, palabras, verbos, acciones... Morder la lengua quiere unir todos estos conceptos en el escenario y para ello utiliza el lenguaje coreográfico como si fuera una caja de herramientas. Los cuerpos de los intérpretes se convierten material lingüístico y se embarcan en una reflexión sobre lo que significa ser "otro", sobre el que se transmite entre personas. En un tiempo en que la cultura de masas asume un rol decisivo en la construcción de las relaciones humanas, los creadores João Lima, Anna Rubirola y Cecilia Colacrai quieren ampliar el espacio de libertad y ofrecer otras lecturas del mundo que nos rodea.

FITXA TÈCNICA:
Creació: Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i João Lima
Interpretació: Anna Rubirola i Cecília Colacrai
Direcció artística i dramatúrgia: João Lima
Col·laboració en els textos: Pablo Colacrai
Disseny de so: Andy Poole
Assistència Tècnica: Pablo (Mo) Ramirez
Fotos i videos: Tristán Pérez-Martín
Producció: Dancer Danger
Residències: La Visiva, La Caldera, Centre Cívic Barceloneta i L'Estruch
Amb el suport d'Iberescena
Agraïments: Núria Bernaus, Mireia de Querol, Guillem Mont


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR