CA EN FR ES

 

INSECTUM. DAVID PRADAS. MÚSICA

Amb el piano com a fil conductor, Insectum s'acompanya de videoprojeccions i de dansa per construir una experiència sensorial única. A càrrec de David Pradas, Slidemedia i Escola de dansa Bots.

Dia: 07/11/2014 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Insectum és el nou disc del compositor i pianista David Pradas, una suite de nou peces, cadascuna de les quals evoca el moviment i la textura d'un insecte. I Insectum és també el títol de l'espectacle interactiu nascut d'aquest treball discogràfic que, amb el piano com a fil conductor, s'acompanya de videoprojeccions i de dansa per construir una experiència sensorial única. Pradas deconstrueix el so, construeix una imatge mental de cada insecte i planteja un repte a l'espectador: esbrinar quin és cadascun. La màgia de les petites coses és un element omnipresent.

Insectum es el nuevo disco del compositor y pianista David Pradas, una suite de nueve piezas, cada una de las cuales evoca el movimiento y la textura de un insecto. Y Insectum es también el título del espectáculo interactivo nacido de este trabajo discográfico que, con el piano como hilo conductor, se acompaña de videoproyecciones y de danza para construir una experiencia sensorial única. Pradas deconstruye el sonido, construye una imagen mental de cada insecto y plantea un reto al espectador: averiguar cuál es cada uno. La magia de las pequeñas cosas es un elemento omnipresente.

FITXA ARTÍSTICA
David Pradas, pianista i compositor
Fausto Morales, direcció d'art i animació de continguts
Sergi Soley, animació de continguts
Tomàs Martí, programació de software interactiu
Montse Argemí, coreografia
Elisabeth Ollé, dansa
Mariona Tarré, dansa


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR