CA EN FR ES

 

YES, WE FUCK (TREBALL EN PROCÉS). CIA. JORDI CORTÉS- ALTA REALITAT. DANSA

Un nou tour de force de la companyia de Jordi Cortés trenca codis de moviment i dóna protagonisme a persones amb diferents limitacions corporals.

Dia: 29/11/2014 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Vuit persones que no es coneixen es troben en un espai delimitat per compartir, mitjançant la dansa, les experiències que han viscut en les seves relacions sexuals. Es destapen els tabús als quals s'han enfrontat, es mostra com han canviat les seves vides després d'una experiència traumàtica, ja sigui per accident per qüestions emocionals, culturals o físiques. Yes we fuck és un nou tour de force de la Companyia Jordi Cortés - Alta Realitat que trenca codis de moviment i patrons preconcebuts i dóna protagonisme a persones amb diferents limitacions corporals. El públic és testimoni de les confessions i de l'alliberament dels cossos.

Ocho personas que no se conocen se encuentran en un espacio delimitado para compartir, a través de la danza, las experiencias que han vivido en sus relaciones sexuales. Se destapan los tabúes a los que se han enfrentado, se muestra cómo han cambiado sus vidas después de una experiencia traumática, ya sea por accidente por cuestiones emocionales, culturales o físicas. Yes we fuck es un nuevo tour de force de la Compañía Jordi Cortés - Alta Realitat que rompe códigos de movimiento y patrones preconcebidos y da protagonismo a personas con diferentes limitaciones corporales. El público es testigo de las confesiones y de la liberación de los cuerpos.

Fitxa tècnica:
Direcció: Jordi Cortés
Assistent artístic: Mercedes Recacha
Espai sonor i música: Collage
Disseny de llums: Llorenç Parra
Fotografia: Yoana Miguel
Videoperformer: Raül Perales
Performers: Jaume Girbau, Joan Casaoliva, Emilio Bravo, Gloria Jose, Myriam Aguilera i Jordi Cortés
Agraïments: Ana Rita Almeida, Xavier Duacastilla, Annabel Castan i Asociación Kiakahart


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR