CA EN FR ES

 

BONSAI. CIRC

Marianna de Sanctis, Teresa Noronha i Lucia Fusina volen mostrar la màgia del fet quotidià i crear un univers poètic, clownesc, bonic, terrible, tràgic.

Dia: 20/12/2014 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Música, dansa i circ. La companyia Bonsai, de Tolosa de Llenguadoc (França), proposa la unió de tres mons en un mateix escenari, una fusió equilibrada que creï un espectacle de circ diferent del que es pot veure habitualment. Amb una escenografia senzilla i utilitzant només els objectes imprescindibles, Marianna de Sanctis, Teresa Noronha i Lucia Fusina volen mostrar la màgia del fet quotidià, sovint amagada, i crear un univers poètic, clownesc, bell, terrible, tràgic. Les limitacions de tot tipus no les espanten, sinó tot el contrari: les estimulen.

Música, danza y circo. La compañía Bonsai, de Toulouse (Francia), propone la unión de tres mundos en un mismo escenario, una fusión equilibrada que cree un espectáculo de circo diferente del que se puede ver habitualmente. Con una escenografía sencilla y utilizando sólo los objetos imprescindibles, Marianna de Sanctis, Teresa Noronha y Lucia Fusina quieren mostrar la magia de lo cotidiano, a menudo escondida, y crear un universo poético, clownesco, bello, terrible, trágico. Las limitaciones de todo tipo no las asustan sino todo lo contrario: las estimulan.

FITXA ARTÍSTICA
Christian Cumin, Florent Bergal, mirada externa
Marianna de Sanctis, Teresa Noronha Feio, Lucia Fusina, intèrprets


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR