CA EN FR ES

 

CONJUGACIONES. NATALIA JIMÉNEZ. DANSA

La ballarina i coreògrafa Natalia Jiménez enceta un diàleg que reuneix professionals de l'antropologia, el vídeo i la dramatúrgia.

Dia: 19/09/2014 | Hora:20:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 8

"Reivindicar que potser no sóc d'allí ni d'aquí, que no em sento més femenina que masculina, sinó que decideixo habitar la frontera per crear la meva pròpia cosmovisió, tan legítima com qualsevol altra." Són les paraules de l'antropòloga Leticia S. Moy referint-se al rerefons de Conjugaciones, la peça que ha creat, dirigeix i interpreta la ballarina i coreògrafa Natalia Jiménez. En un diàleg que posa en comú la visió de professionals de l'antropologia, el vídeo i la dramatúrgia, Jiménez busca compartir amb el públic tot el que succeeix al voltant del procés de construcció de la identitat. I conjuga: jo, tu, ell/ella, nosaltres, vosaltres i ells/elles.

"Reivindicar que quizás no soy de allí ni de aquí, que no me siento más femenina que masculina, sino que decido habitar la frontera para crear mi propia cosmovisión, tan legítima como cualquier otra." Son las palabras de la antropóloga Leticia S. Moy refiriéndose al trasfondo de Conjugaciones, la pieza que ha creado, dirige e interpreta la bailarina y coreógrafa Natalia Jiménez. En un diálogo que pone en común la visión de profesionales de la antropología, el vídeo y la dramaturgia, Jiménez busca compartir con el público todo lo que sucede alrededor del proceso de construcción de la identidad. Y conjuga: yo, tú, él / ella, nosotros, vosotros y ellos / ellas.

FITXA ARTÍSTICA
Natalia Jiménez Gallardo, direcció, creació i interpretació
Jorge Gallardo, dramatúrgia
Pep Duran Muntada, vídeo
Alex Catona, col·laboració musical


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR