CA EN FR ES

 

CIRC EN FAMÍLIA. CIRC

L'activitat Circ en Família ofereix a grans i petits l'oportunitat de compartir temps d'oci mentre aprenen les tècniques circenses més elementals.

Dia: 08/11/2014 | Hora:11:30h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al matí, a 2/4 de 12

Si experimentar per primera vegada amb l'acrobàcia, el pal xinès, els malabars, el trapezi o la tela acrobàtica ja és tot un esdeveniment, l'emoció i la diversió creixen significativament quan tot plegat es viu en família. Realitzada en col·laboració amb l'Associació Tub d'Assaig, l'activitat Circ en Família ofereix a grans i petits l'oportunitat de compartir temps d'oci mentre aprenen les tècniques circenses més elementals. Amb la seguretat que dóna el guiatge d'autèntics professionals, els participants podran viure en primera persona el vertigen de la pista i faran seva la frase que millor resumeix l'essència del circ: "Més difícil encara!".

Si experimentar por primera vez con la acrobacia, el mástil chino, los malabares, el trapecio o la tela acrobática ya es todo un acontecimiento, la emoción y la diversión crecen significativamente cuando todo ello se vive en familia. Realizada en colaboración con la Associació Tub d'Assaig, la actividad Circo en Familia ofrece a grandes y pequeños la oportunidad de compartir tiempo de ocio mientras aprenden las técnicas circenses más elementales. Con la seguridad que da el asesoramiento de auténticos profesionales, los participantes podrán vivir en primera persona el vértigo de la pista y harán suya la frase que mejor resume la esencia del circo: "¡Más difícil todavía!".


ORGANITZADORS
Ajuntament de Sabadell
Tub d'Assaig


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR