CA EN FR ES

 

LOS JALEITOS. MÚSICA. 30 NITS

Los Jaleitos fusionen la rumba amb molts altres estils per construir un ambient que obliga el públic a ballar i a viure la festa.

Dia: 04/07/2014 | Hora:23:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 713 68 77|Lloc:EstruchBar. Veure Plànol

Horari: A la nit, a les 11

La banda barcelonina Jaleo Real és molt coneguda en el món de la rumba i la seva força i alegria nodisminueix gens ni mica quan es presenta, amb el nom de Los Jaleitos, en format reduït. Sito Barbero, Pablo Marín i Pol Sabata són tres músics de raça que fusionen la rumba amb molts altres estils per construir un ambient que obliga el públic a ballar i a viure la festa. Les seves actuacions són una veritable explosió d'energia, una reivindicació de la música popular i un cant a la quotidianitat i als plaers senzills de la vida.

La banda barcelonesa Jaleo Real es muy conocida en el mundo de la rumba y su fuerza y alegría no disminuye lo más mínimo cuando se presenta, con el nombre de Los Jaleitos, en formato reducido. Sito Barbero, Pablo Marín y Pol Zapato son tres músicos de raza que fusionan la rumba con muchos otros estilos para construir un ambiente que obliga al público a bailar y a vivir la fiesta. Sus actuaciones son una verdadera explosión de energía, una reivindicación de la música popular y un canto a lo cotidiano y los placeres sencillos de la vida.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR