CA EN FR ES

 

URI GONZALEZ & RASSODY. MÚSICA. 30 NITS

El missatge rastafari és l'emblema de les lletres d'Uri González i RasSody, en les quals parlen de respecte, consciència, lluita i amor.

Dia: 11/07/2014 | Hora:23:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 713 68 77|Lloc:EstruchBar. Veure Plànol

Horari: A la nit, a les 11

Els sabadellencs Uri González i RasSody són dos joves cantautors de música reggae que comencen a escriure i enregistrar els seus primers temes d'una forma autodidacta a principis de 2010. Els agrada abastar-ho tot: composició, interpretació, enregistrament i edició d'àudio, sense oblidar la part més promocional en forma de videoclips i dissenys. El missatge rastafari és l'emblema de les seves lletres, en les quals el respecte, la consciència, la lluita i l'amor conflueixen mitjançant bases jamaicanes molt aconseguides

Los sabadellenses Uri González y RasSody son dos jóvenes cantautores de música reggae que comienzan a escribir y grabar sus primeros temas de una forma autodidacta a principios de 2010. Les gusta abarcarlo todo: composición, interpretación, grabación y edición de audio, sin olvidar la parte más promocional en forma de videoclips y diseños. El mensaje rastafari es el emblema de sus letras, en las que el respeto, la conciencia, la lucha y el amor confluyen mediante bases jamaicanas muy conseguidas.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR