CA EN FR ES

 

PREESTRENA: DISPARATE. CACOPHONIC PICTURES ORKESTAR. 30 NITS

Amb la seva dinàmica vertiginosa i les accions acrobàtiques, ¡Disparate! transporta l'espectador a mons i atmosferes canviants.

Dia: 05/07/2014 | Hora:22:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la nit, a les 10

Venda d'entrades

Karl Stets -home orquestra, perfeccionista de l'absurd i impulsor d'invents- s'ha rodejat d'un equip únic de d'artistes per planejar una experiència musicoacrobàtica que bé podria ser un autèntic disbarat. A la pista apareixen els artistes amb els instruments i un conjunt d'elements. Quan la música esclata, es disparen accions acrobàtiques, poètiques o violentes, sempre sorprenents i portades a punts d'humor tant dolços com absurds. ¡Disparate! transporta l'espectador a mons i atmosferes canviants amb la seva dinàmica vertiginosa.

Karl Stets -hombre orquesta, perfeccionista de lo absurdo e impulsor de inventos- se ha rodeado de un equipo único de artistas para planear una experiencia músico-acrobática que bien podría ser un auténtico disparate. En la pista aparecen los artistas con los instrumentos y un conjunto de elementos. Cuando la música estalla, se disparan acciones acrobáticas, poéticas o violentas, siempre sorprendentes y llevadas a puntos de humor tanto dulces como absurdos. ¡Disparate! transporta al espectador a mundos y atmósferas cambiantes con su dinámica vertiginosa.

Taquilla: els dies que hi ha funció, 1 hora abans


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR