CA EN FR ES

 

DANSA EN FAMÍLIA. 30 NITS

A càrrec de a càrrec de Juan Eduardo López. Dansa en Família vol potenciar la creativitat i la imaginació a través d'una sèrie d'activitats engrescadores en què participen grans i petits.

Dia: 26/07/2014 | Hora:11:30h | Preu: gratuït. Inscripció prèvia | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al matí, a 2/4 de 12

A banda de reforçar els vincles entre grans i petits i de fomentar la confiança mútua, Dansa en Família vol potenciar la creativitat i la imaginació a través d'una sèrie d'activitats engrescadores. La proposta estimula el joc per donar ales a la llibertat de moviments i fer que, amb l'ajut dels més petits, els adults recuperin d'alguna manera la desinhibició pròpia de la infantesa. Ballar en companyia obre el camí de la comunicació i fa vibrar tothom que hi participa.

Además de reforzar los vínculos entre grandes y pequeños y de fomentar la confianza mutua, Dansa en Família quiere potenciar la creatividad y la imaginación a través de una serie de actividades divertidas. La propuesta estimula el juego para dar alas a la libertad de movimientos y hacer que, con la ayuda de los más pequeños, los adultos recuperen de alguna manera la desinhibición propia de la niñez. Bailar en compañía abre el camino de la comunicación y hace vibrar a todos los que participan.

Horari de taquilla: els dies que hi ha funció, 1 hora abans


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Infromació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR