CA EN FR ES

 

TAMARA ASCANIO.ZOOM. ACCIÓ

A partir de: 03/04/2014   Fins: 04/04/2014 | Hora:16:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


Tamara Ascanio. ZOOM

Horaris de les presentacions al públic:
Dijous
1. De 16h a 16:50h
2. De 1
7:30h a 18:20h
Divendres
1. De 10h a 10:50h
2. De 11:30h a 12:20h
3. De 13h a 13:50h

Els interesats a participar en alguna de les sessions heu d'enviar un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant la sessió a la que voldríeu participar

"La imatge on es realitza l'efecte d'estranyesa és , diu Brecht , la qual , mentre ens permet reconèixer l'objecte, el fa semblar estrany i estranger ( ... ), capaç en tot de designar una altra cosa i , sota el familiar, el insòlit i, en el que és, el que no podria ser. "
Didi- Huberman , Quan les imatges prenen posició .

Imaginem que tenim un arbre davant de casa . Normalment, si no parem real atenció , veurem l'arbre igual cada dia, però aquest s'està transformant constantment . Podem estar en un tipus de percepció que ens permeti captar la multiplicitat de realitats presents en cada ésser , objecte , esdeveniment o situació ? Podem donar-nos la llibertat d'observar el territori ocult que viu a cada esdeveniment de la nostra quotidianitat , donar la benvinguda al desconegut ?

Zoom és un projecte d'investigació i creació escènica la recerca se centra en generar un tipus d'experiència en la qual l'espectador es relacioni amb aquestes reflexions .

Tamara Ascanio ( Tenerife , 1987 ) és creadora escènica , performer i actriu . MPECV ( Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual ) per la UAH ( Universitat d'Alcalá d'Henares ) Llicenciada en Art Dramàtic . Performer col · laboradora en la peça Untitlted , Still Life , d'Ana Borralho and Joao Galante en el Festival Escena Contemporánea 2012 (Madrid) y en el Festival Transeuropa 2012 (Alemania). Artista residente en LCE (La Casa Encendida) y CA2M (Centro de Arte Dos de Mayo) dentro del programa Artistas en Residencia 2014.



"La imagen donde se realiza el efecto de extrañeza es, dice Brecht, la que, mientras nos permite reconocer el objeto, lo hace parecer extraño y extranjero (...), capaz en todo de designar otra cosa y, bajo lo familiar, lo insólito y, en lo que es, lo que no podría ser."
Didi-Huberman, Cuando las imágenes toman posición.

Imaginemos que tenemos un árbol enfrente de nuestra casa. Normalmente, si no prestamos real atención, veremos al árbol igual todos los días, pero éste se está transformando constantemente. ¿Podemos permanecer en un tipo de percepción que nos permita captar la multiplicidad de realidades presentes en cada ser, objeto, acontecimiento o situación? ¿Podemos darnos la libertad de observar el territorio oculto que vive en cada acontecimiento de nuestra cotidianidad, dar la bienvenida a lo desconocido?

Zoom es un proyecto de investigación y creación escénica cuya búsqueda se centra en generar un tipo de experiencia en la que el espectador se relacione con estas reflexiones.

Tamara Ascanio (Tenerife, 1987) es creadora escénica, performer y actriz. MPECV (Master en Práctica Escénica y Cultura Visual) por la UAH (Universidad de Alcalá de Henares) Licenciada en Arte Dramático. Performer colaboradora en la pieza Untitlted, Still Life, de Ana Borralho and Joao Galante en el Festival Escena Contemporánea 2012 (Madrid) y en el Festival Transeuropa 2012 (Alemania). Artista residente en LCE (La Casa Encendida) y CA2M (Centro de Arte Dos de Mayo) dentro del programa Artistas en Residencia 2014.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5