CA EN FR ES

 

HACK & ART DAY #3: HAPPY BIRTHDAY ARDUINO! MEDIAESTRUCH

Dia: 29/03/2014 | Hora:19:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

HACK & ART DAY #3: HAPPY BIRTHDAY ARDUINO!

Donat l'interès que va generar l'anterior edició de HA
CK & ART DAY entre infants i joves, el proper 29 de març repetim l'experiència a l'Estruch amb noves propostes d'art interactiu i multimèdia i un nou eix temàtic: la plataforma de hardware lliure Arduino, que enguany celebra el seu desè aniversari.

HACK & ART DAY, una proposta de Giovanni Marco Zaccaria (projecte InteractVivo), és una jornada d'investigació i intercanvi de coneixements on artistes, enginyers i ments curioses generaran nous projectes interactius o trobaran nous usos als projectes ja existents, construint i posant a prova diversos dispositius que seran mostrats al públic al final de la jornada.

Aquest cop, la mostra per a joves i públic familiar serà a les 19.00h. L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat, així que si voleu assistir-hi us heu d'inscriure mitjançant el següent enllaç: http://www.eventbrite.es/e/registro-hackart-day3happy-birthday-arduino-gratis-9383238519

Una altra novetat del Hack & art day #3 és l'activitat paral·lela que proposa el Laboratori Social Metropolità, destinada a joves i adults: una trobada d'intercanvi i treball al voltant del tema "Eines informàtiques col·laboratives i de difusió", que tindrà lloc de 10.00h a 12.00h al Taller 1 de Nauestruch.

Us hi esperem!


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR