CA EN FR ES

 

INTRODUCCIÓ AL MIDI PER A ARTISTES I NO ARTISTES. TALLER

Perfil al que va dirigit el curs: músics, tècnics, artistes multimitjans i a qualsevol persona interessada. No es necessiten coneixements previs. Data límit d'inscripcions: divendres 7 de març.

A partir de: 10/03/2014   Fins: 12/03/2014 | Hora:19:00h | Preu: 40 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


Aquest taller pretén explicar que és el llenguatge MIDI, com funciona, i els diferents usos que se'n poden fer tant en l'àmbit musical, així com el de control de màquines (controladores, taules del llum i so,...) i el de programari d'àudio, vídeo, il·luminació,... Tot això vist des d'un punt pràctic però sense oblidar el contingut teòric que permetrà al participant ampliar coneixements pel seu compte en el futur.

El MIDI va ser un llenguatge creat al 1985 i acceptat per la majoria de fabricants d'instruments electrònics. Aquest llenguatge permetia connectar diferents sintetitzadors, controladors i mòduls de so de la majoria d'aparells que es trobaven en el mercat i disposaven d'aquest port, creant un precedent en quant a compatibilitat.

Avui en dia el protocol MIDI està en plena forma degut a que s'ha ampliat el seu us a molts altres àmbits com el de controladores, software de vídeo i àudio, sistemes de control d'il·luminació,...

El seu us s'ha generalitzat però el coneixement d'aquest llenguatge no està gaire estès cosa que comporta un gran desaprofitament del seu potencial.

Aquest taller pretén explicar que és el llenguatge MIDI, com funciona, us en aplicacions no musicals, interfícies controladores, interconexionat,... Tot això vist des d'un punt pràctic però sense oblidar el contingut teòric que permetrà al participant ampliar coneixements pel seu compte en el futur.

Espai de realització: Sala d'assaig multimèdia
Material necessari: El curs es produirà amb el material de que disposa el medialab.
Inscripcions: places limitades a 15 alumnes, ordenades per estricte ordre de pagament.

Realitzar el pagament al número de compte: (Triodos Banc) 1491 0001 27 2038516023.

Amb l'enviament del comprovant d'ingrés al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. es formalitzarà la inscripció. Cal incloure en el mateix correu nom complert i telèfon.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR