CA EN FR ES

 

CAPSA D'EINES: PERFORMATIVITY MATTERS II. SEMINARI

Dirigit per Pau Alsina

A partir de: 09/05/2014   Fins: 30/05/2014 | Hora:17:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Divendres, a la tarda a les 5

El 9, 16, 23 i 30 de maig
A les 17 h
CAPSA D’EINES: PERFORMATIVITY MATTERS II
Dirigit per Pau Al
sina

En el present seminari llegirem, analitzarem i comentarem plegats una selecció de textos que ens convidaran a pensar d'una manera radicalment diferent a com estem acostumats. Pensar més enllà dels habituals dualismes que ens constitueixen, pensar més enllà de la dicotomia entre subjecte i objecte, pensar més enllà de la jerarquía entre discurs i matèria, pensar superant la distinció entre natura i cultura, o entre teoria i acció... En definitiva pensar més enllà de la perspectiva representacionalista que ens caracteritza tot endinsant-nos en dos conceptes que es troben ben entortolligats en el mateix títol del seminari: performativitat i materialitat. Dos conceptes clau dins del denominat "gir materialista" on estem actualment instal·lats. Un gir de conseqüències ben radicals per a les arts i la cultura.

Informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Coincidint amb el taller PERFORMATIVITY MATTERS els dies 9 i 16 de maig hi haurà el taller d'investigació en disseny de wearables CLOSE TO THE BODY, d'aquesta manera els dos tallers s'uniran per investigar com el cos influeix en els materials i aquests a la seva vegada en el cos.
Aquestes sessions seran pràctiques . S'exploraran les relacions dinàmiques entre el cos, els teixits i el context.

El taller CLOSE TO THE BODY va dirigit a artistes vinculats a l'Estruch , alumnes i ex-alumnes d'ESDI. Per més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organitza: ESDI, TU/e i L'Estruch

El 9, 16, 23 y 30 de mayo
A las 17 h
CAPSA D’EINES: PERFORMATIVITY MATTERS II
Dirigido por Pau Alsina

En el presente seminario leeremos, analizaremos y comentaremos juntos una selección de textos que nos invitarán a pensar de una manera radicalmente diferente a como estamos acostumbrados. Pensar más allá de los habituales dualismos que nos constituyen, pensar más allá de la dicotomía entre sujeto y objeto, pensar más allá de la jerarquía entre discurso y materia, pensar superando la distinción entre naturaleza y cultura, o entre teoría y acción ... En definitiva pensar más allá de la perspectiva representacionalista que nos caracteriza adentrándonos en dos conceptos que se encuentran bien enroscados en el mismo título del seminario: performatividad y materialidad. Dos conceptos clave dentro del denominado "giro materialista" donde estamos actualmente instalados. Un giro de consecuencias bien radicales para las artes y la cultura.

Información e inscripciones: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Coincidiendo con el taller PERFORMATIVITY MATTERS los días 9 y 16 de mayo habrá el taller de investigación en diseño de wearables CLOSE TO THE BODY, de esta manera los dos talleres se unirán para investigar cómo el cuerpo influye en los materiales y éstos a su vez en el cuerpo.
Estas sesiones serán prácticas. Se explorarán las relaciones dinámicas entre el cuerpo, los tejidos y el contexto.

El taller CLOSE TO THE BODY va dirigido a artistas vinculados al Estruch, alumnos y ex-alumnos de ESDI. Para más información: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organiza: ESDI, TU/e y L'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR