CA EN FR ES

 

CIRC EN FAMÍLIA

Dia: 05/04/2014 | Hora:11:30h | Preu: 5 €/família | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al matí, a 2/4 de 12

Venda d'entrades

Circ en família és una activitat que té lloc simultàniament en diversos espais destinats a les artscircenses de Catalunya durant un mateix cap de setmana. L'organitza la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC), col·lectiu de recent creació i del qual en formen part, entre altres, l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya, l'Ateneu de Nou Barris i també Ca l'Estruch. A Sabadell, aquesta activitat es duu a terme en col·laboració amb l'associació Tub d'Assaig i ofereix a les famílies la possibilitat d'experimentar amb diverses tècniques de circ com l'acrobàcia, el pal xinès, els malabars, el trapezi o la tela acrobàtica.

Circ en família es una actividad que tiene lugar simultáneamente en varios espacios destinados a las artes circenses de Cataluña durante un mismo fin de semana. La organiza la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC), colectivo de reciente creación y del que forman parte, entre otros, la Asociación de Professionals de Circ de Cataluña, el Ateneu de Nou Barris y también L'Estruch. En Sabadell, esta actividad se realiza en colaboración con la asociación Tub d'Assaig y ofrece a las familias la posibilidad de experimentar con diversas técnicas de circo como la acrobacia, el mástil chino, los malabares, el trapecio o la tela acrobática.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR