CA EN FR ES

 

MECAL - ESPECIAL TERROR. CURTMETRATGES

Dia: 19/02/2014 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Un Especial Terror inaugura les sessions del Mecal -el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona- a L'Estruch. La selecció de curts d'aquesta sessió permet gaudir de treballs en els quals els zombies adquireixen especial protagonisme.

MORTES DE FÀSTIC
Ficció, 17', Espanya, 2012
Director: Miguel G. Català.
En un món on els zombis són part de la vida quotidiana. "Mortes de fàstic" ens explica la història de dos germanes separades per un tràgic accident. Després de la transformació només obtindran la pau quan es retrobin. El seu par, absort en un món imaginari, no deixarà d'esperar el seu retorn.

MOSSEGADA
Ficció, 5', Estats Units, 2012
Director: Mauricio Leiva-Cock
La Zoe, una noia tímida i tossuda de 16 anys, es veu obligada a ajudar el seu primer amor, l'Àlex, de 17 anys, que intenta no convertir-se en monstre.

LA CAIXA POLTERGEIST
Animació, 3', Itàlia, 2012
Director: Studio Dadomani
La Caixa i Dox es passen el dia ajaguts al sofà davant del televisor. Tots dos estan fortament afectats per l'addicció a la televisió. Aquesta addició es reflecteix en els seus comportaments, que són pols oposats l'un de l'altre.

ZOMBIRAMA
Animació, 7', Argentina 2012
Director: Ariel López V.
El 24 de març de 1976 comença una dictadura a Argentina. Al llarg de set anys, el govern militar mata 30.000 persones i instaura un sistema macabre que intensifica les injustícies socials i econòmiques. Casualment, aquell dia, Buenos Aires és envaïda per un grup de zombis. La plaga creix, propaga la por i la desolació per la ciutat, culminant als anys noranta.

PER MOLTS ANYS SR. ZOMBIE
Ficció, 7', Bèlgica 2012
Director: David Leclercq
El Sr. Zombie torna a casa després d'un dia dur de treball. Tan bon punt passa la porta, s'encén el llum i... Sorpresa!

AMB EL MENJAR NO S'HI JUGA
Ficció, 9', Espanya 2013
Director: Daniel M. Caneiro
Durant un sopar de família, l'Antonio intenta que la seva filla reconsideri enamorar-se de qui no toca. És pel bé de la família...



MUERTAS DE ASCO
Ficción, 17 ', España, 2012
Director: Miguel G. Catalán
En un mundo donde los zombis son parte de la vida cotidiana. "Muertas de asco" nos cuenta la historia de dos hermanas separadas por un trágico accidente. Después de la transformación sólo obtendrán la paz cuando se reencuentren. Su par, absorto en un mundo imaginario, no dejará de esperar su regreso.

MORDISCO
Ficción, 5 ', Estados Unidos, 2012
Director: Mauricio Leiva - Cock
Zoe, una chica timida y terca de 16 años, se ve obligada a ayudar a su primer amor, Alex, de 17 años, que intenta no convertirse en monstruo.

LA CAJA POLTERGEIST
Animación, 3 ', Italia, 2012
Director: Studio Dadomani
La Caja y Dox se pasan el día tumbados en el sofá delante del televisor. Ambos están fuertemente afectados por la adicción a la televisión. Esta adicionales se refleja en sus comportamientos, que son polos opuestos el uno del otro.

ZOMBIRAMA
Animación, 7 ', Argentina 2012
Director : Ariel Lopez V.
El 24 de marzo de 1976 comienza una dictadura en Argentina. A lo largo de siete años, el gobierno militar mata 30.000 personas e instaura un sistema macabro que intensifica las injusticias sociales y económicas. Casualmente, ese día, Buenos Aires se invadida por un grupo de zombis. La plaga crece, propaga el miedo y la desolación por la ciudad, culminando en los años noventa.

MUCHAS FELICIDADES SR. ZOMBIE
Ficcion, 7 ', Belgica 2.012
Director: David Leclercq
El Sr. Zombie vuelve a casa después de un día duro de trabajo. Luego pasa la puerta, enciende la luz y... ¡Sorpresa!

CON LA COMIDA NO SE JUEGA
Ficcion, 9 ', España 2013
Director: Daniel M. Caneiro
Durante una cena de familia, Antonio intenta que su hija reconsidere enamorarse de quien no toca. Es por el bien de la familia...


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR