CA EN FR ES

 

III FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR DE SABADELL

Dia: 21/02/2014 | Hora:17:30h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a 2/4 de 6

Venda d'entrades

La tercera edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell s'obre amb la projecció del segon film del jove director Xavi Miralles, El árbol sin sombra, una proposta centrada en el terror emocional. La ració de curtmetratges serà doble: es podran veure els que són finalistes del concurs de Micrometratges i els dels participants en la Marató de Curts. El veterà director Jorge Grau rebrà el premi honorífic concedit per l'organització del certamen i, a continuació, els zombies de la seva pel·lícula No profanar el sueño de los muertos es faran els amos de la pantalla de projecció.

La tercera edición del Festival de Cine de Terror de Sabadell se abre con la proyección del segundo filme del joven director Xavi Miralles, El árbol sin sombra, una propuesta centrada en el terror emocional. La ración de cortometrajes será doble: se podrán ver los que son finalistas del concurso de Micrometratges y los de los participantes en la Maratón de Cortos. El veterano director Jorge Grau recibirá el premio honorífico concedido por la organización del certamen y, a continuación, los zombies de su película No profanar el sueño de los muertos se harán los dueños de la pantalla de proyección.

ORGANITZADORS
Sabadell Film Festival

COL·LABORADORS
Ajuntament de Sabadell, Associació Veïnal Torreguitart, Walrus, Alliance Française, MECAL, Cineclub Sabadell, Fundació Gas Natural Fenosa, TerrorWeekend, Sabadell Comerç Centre, Spring, Cines Imperial, Terror Arreu de Catalunya (TAC).


Organització:
Associació Festival de Cinema de Terror de Sabadell.


Més informació:

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR