CA EN FR ES

 

INDOMADOR. ANIMAL RELIGION. CIRC

Dia: 22/03/2014 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Els últims treballs d'Animal Religion, companyia de circ, dansa i música amb accent contemporani, s'inspiren en el món animal. La fauna subtil que s'allibera en escena condueix, a poc a poc, cap al costat més salvatge i il·lògic de la humanitat, il·luminant de forma esglaiadora les rutines de la vida quotidiana. Indomador opta pel risc constant, mostrant la força incontrolable que tota persona porta dins i que connecta amb l'animalitat més profunda. Acrobàcies entusiastes amb talons i culleres dins del nas, lluites de galls i balls rituals s'enllacen en una atmosfera surrealista.

Los últimos trabajos de Animal Religion, compañía de circo, danza y música con acento contemporáneo, se inspiran en el mundo animal. La fauna sutil que se libera en escena conduce, poco a poco, hacia el lado más salvaje e ilógico de la humanidad, iluminando de forma sobrecogedora las rutinas de la vida cotidiana. Indomador opta por el riesgo constante, mostrando la fuerza incontrolable que toda persona lleva dentro y que conecta con la animalidad más profunda. Acrobacias entusiastas con tacones y cucharas dentro de la nariz, luchas de gallos y bailes rituales se enlazan en una atmósfera surrealista.

FITXA ARTÍSTICA
Idea original i interpretación: Quim Girón
Mirada externa: Alba Serraute
Coproducció: Central del Circ i Antic Teatre
Amb la col·laboració de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR