CA EN FR ES

 

NO/NATO. LOS INNATO. DANSA

Dia: 31/05/2014 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

La masculinitat i l'exercici de la paternitat són alguns dels temes que Marko Fonseca i Raúl Martínez s'han proposat explorar amb la peça coreogràfica No/nato. Els interessen especialment les diverses etapes emocionals per les quals transita l'ésser humà i concentren la mirada creativa en el fil vital que es teixeix des del naixement fins la mort. Els creadors intèrprets aporten el propi bagatge de relacions com a punt de partida i ofereixen així un enfocament molt personal. El col·lectiu INnato té la seva base a San José de Costa Rica, des d'on col·laboren amb artistes d'altres disciplines.

La masculinidad y el ejercicio de la paternidad son algunos de los temas que Marko Fonseca y Raúl Martínez han propuesto explorar con la pieza coreográfica No/nato. Les interesan especialmente las diversas etapas emocionales por las que transita el ser humano y concentran la mirada creativa en el hilo vital que se teje desde el nacimiento hasta la muerte. Los creadores-intérpretes aportan el propio bagaje de relaciones como punto de partida, ofreciendo así un enfoque muy personal. El colectivo INnato tiene su base en San José de Costa Rica, desde donde colaboran con artistas de otras disciplinas.

FITXA ARTÍSTICA
Marko Fonseca i Raúl Martínez, ballarins
Amb la col·laboració de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR