CA EN FR ES

 

PORTAL. NÚRIA & GMM. DANSA

Dia: 17/05/2014 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Digifrènia és el terme encunyat pel teòric Douglas Rushkoff per referir-se al trastorn que genera la tensió entre el bombardeig digital i els bioritmes naturals de l'ésser humà. Precisament, aquest impacte de la tecnologia en la societat és un dels motors de Portal, la performance que signen Núria Guiu i Gisle Martens, unides en la companyia Núria & GMM. La primera part mostra una situació quotidiana, però, de cop i volta, les pantalles adquireixen protagonisme i el temps i l'espai es deformen, posant en qüestió la noció de realitat.

Digifrenia es el término acuñado por el teórico Douglas Rushkoff para referirse al trastorno que genera la tensión entre el bombardeo digital y los biorritmos naturales del ser humano. Precisamente este impacto de la tecnología en la sociedad es uno de los motores de Portal, la performance que firman Núria Guiu y Gisle Martens, unidas en la compañía Nuria & GMM. La primera parte muestra una situación cotidiana, pero, de repente, las pantallas adquieren protagonismo y el tiempo y el espacio se deforman, poniendo en cuestión la noción de realidad.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Núria Guiu Sagarra
Concepte i artistes: Núria Guiu Sagarra i Gisle Martens Meyer
Compositor: Gisle Martens Meyer
Coreografia i ballarina: Núria Guiu Sagarra
Extra-participants: Deu voluntaris de la ciutat en què es fa l'espectacle
Amb la col·laboració de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR