CA EN FR ES

 

SAMPLING. NICOLAS HERMANSEN I LORENA NOGAL. DANSA

Dia: 26/04/2014 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Sampling és una barreja de performance sonora i dansa contemporània que ofereix una experiència sensorial de gran intensitat. Inspirat lliurement en la tècnica de producció musical que li dóna nom, l'espectacle és un collage viu en constant modulació, una modificació de la realitat, una memòria alterada visible. Vuit altaveus defineixen la zona de performance, i el públic, el performer sonor i la ballarina s'ubiquen dins d'aquesta delimitació. A partir d'aquí es desenvolupa l'acció: Nicholas Hermansen i Lorena Nogal interroguen el públic amb una pregunta: ja ho has viscut/vist/escoltat?

Sampling es una mezcla de performance sonora y danza contemporánea que ofrece una experiencia sensorial de gran intensidad. Inspirado libremente en la técnica de producción musical que le da nombre, el espectáculo es un collage vivo en constante modulación, una modificación de la realidad, una memoria alterada visible. Ocho altavoces definen la zona de performance, y el público, el performer sonoro y la bailarina se ubican dentro de esta delimitación. A partir de aquí se desarrolla la acción: Nicholas Hermansen y Lorena Nogal interrogan al público con una pregunta: ¿Ya lo has vivido/visto/escuchado?

FITXA ARTÍSTICA
Idea original, Nicolas Hermansen
Creació, Lorena Nogal i Nicolas Hermansen
Amb la col·laboració de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR