CA EN FR ES

 

PROTOCOLO. MERITXELL CHECA/WILKY_TROC. DANSA

Dia: 12/04/2014 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Protocolo sorgeix a partir de la reflexió sobre la sexualitat com a fonament de la construcció de l'ésser humà i critica el paper de la societat perquè limita l'individu i la seva expressió lliure i creativa. Mitjançant l'experimentació de dos personatges que intenten trobar la manera de relacionar-se, la coreògrafa Meritxell Checa dibuixa un recorregut pels desigs, les frustracions bloquejades i els anhels ocults del cos. És una mirada nua sobre allò que l'ésser humà és i allò que el protocol vol que sigui; és un lloc de recerca amb cossos que es debaten entre l'instint i la convenció.

Protocolo surge a partir de la reflexión sobre la sexualidad como fundamento de la construcción del ser humano y critica el papel de la sociedad porque limita al individuo y su expresión libre y creativa. Mediante la experimentación de dos personajes que intentan encontrar la manera de relacionarse, la coreógrafa Meritxell Checa dibuja un recorrido por los deseos, las frustraciones bloqueadas y los anhelos ocultos del cuerpo. Es una mirada desnuda sobre lo que el ser humano es y lo que el protocolo quiere que sea; es un lugar de búsqueda con cuerpos que se debaten entre el instinto y la convención.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció, Meritxell Checa
Intèrprets, Hansel Nezza & MeritxellCheca
Composició musical, Pierre Le Bourgeois
Textos, Rubén Lardín
Cámera & Fotografia, Sharon LomannoVídeo, Meritxell Checa
Direcció tècnica, Begoña García
Amb la col·laboració de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR