CA EN FR ES

 

QUINTO ACERCAMIENTO AL CANTE. JUAN CARLOS LÉRIDA. DANSA

Dia: 05/04/2014 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

A Juan Carlos Lérida se'l considera un dels artistes més destacats del flamenc d'avantguarda, artífex d'un intens procés d'investigació a l'entorn del toque, el cante i el baile. Després d'un conjunt d'obres centrades en el toque (guitarra), Lérida desenvolupa la segona part del tríptic sobre els fonaments expressius del flamenc a través de l'espectacle Quinto acercamiento al cante. Dalt de l'escenari, Lérida se cita amb el cantaor Niño de Elche i, a partir de la dramatúrgia de David Montero, dialoguen amb l'arxiu -real i mitificat- que el flamenc ha generat en quasi dos segles de vida.

A Juan Carlos Lérida se le considera uno de los artistas más destacados del flamenco de vanguardia, artífice de un intenso proceso de investigación en torno al toque, el cante y el baile. Después de un conjunto de obras centradas en el toque (guitarra), Lérida desarrolla la segunda parte del tríptico sobre los fundamentos expresivos del flamenco a través del espectáculo Quinto acercamiento al cante. Sobre el escenario, Lérida se cita con el cantaor Niño de Elche y, a partir de la dramaturgia de David Montero, dialogan con el archivo -real y mitificado- que el flamenco ha generado en casi dos siglos de vida.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia: Juan Carlos Lérida
Dramatúrgia i Lector in Fábula: David Montero
Música en directe: Niño de Elche
Il·luminació/Vídeo: Marc Lleixa
Intèrpret: Juan Carlos Lérida, Francisco Contreras (Niño de Elche)
Producció: Danilo Pioli

Amb la col·laboració de l'Estruch, El Graner, Mercat de Les Flors, TanzHausNWR


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR