CA EN FR ES

 

WHO WILL SAVE ME TODAY. JANET NOVÁS. DANSA

Dia: 07/03/2014 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Al llarg de la seva carrera, la ballarina i coreògrafa gallega Janet Novás ha treballat com a intèrpret en diverses companyies i ha actuat en festivals nacionals i internacionals, assolint el reconeixement amb nombrosos guardons, entre els quals cal destacar el 2n premi del XXI Certamen Coreográfico de Madrid (2007). Who will save me today? és el seu nou treball, sorgit del constant conflicte que li provoca la convivència social i la tensió de sentir-se, en ocasions, fora de lloc. Neix, com diu, "de l'encontre amb mi mateixa i de l'acceptació de les meves experiències i creences com a ésser humà".

A lo largo de su carrera, la bailarina y coreógrafa gallega Janet Novás ha trabajado como intérprete en varias compañías y ha actuado en festivales nacionales e internacionales, logrando el reconocimiento con numerosos galardones, entre los que cabe destacar el 2º premio del XXI Certamen Coreográfico de Madrid (2007). Who will save me today? es su nuevo trabajo, surgido del constante conflicto que le provoca la convivencia social y la tensión de sentirse, en ocasiones, fuera de lugar. Nace, como dice, "del encuentro conmigo misma y de la aceptación de mis experiencias y creencias como ser humano".

FITXA ARTÍSTICA
DiIRECCIÓ ARTÍSTICA Janet Novás
ASSISTÈNCIA ARTÍSTICA Ricardo Santana
MÚSICA Pergolessi
MÚSICA ORIGINAL Haru Mori
INTÈRPRETS Janet Novás
ESCENOGRAFIA Janet Novás
VESTUARI Cyril Wicker
IL.LUMINACIÓ David Picazo
DURACIÓ DE L'ESPECTACLE 55 min.
AGRAÏMENTS Natalia Balseiro, Haru Mori, Katia Kissina, Janet Parra, CentroConde Duque , CC de Humanidades Sierra Norte, Certamen Coreográfico de Madrid y Choreoroam Europe.
Amb la col·laboració de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR