CA EN FR ES

 

NO ÉS TAN FÀCIL. ESTRENA MORENA. TEATRE

Dia: 28/02/2014 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Després d'uns quants anys de matrimoni, en Quique ha decidit deixar l'Andrea, però no se'n surt a l'hora de buscar la manera de comunicar-li-ho. La histèria de l'home anirà in crescendo i la intervenció d'un cambrer incansable no li servirà de gaire perquè donar una notícia com aquesta... No és tan fàcil. Escrita per Paco Mir, un dels components de Tricicle, aquesta comèdia s'ha convertit en tot un clàssic a l'hora d'obrir en canal el món de la parella. El trio protagonista -els sabadellencs Carles Prats, Marta Tricuera i Josep Barceló- compta amb una llarga trajectòria en el món del teatre.

Después de varios años de matrimonio, Quique ha decidido dejar a Andrea, pero no sabe cómo salir del aprieto a la hora de comunicárselo. La histeria del hombre irá in crescendo y la intervención de un camarero incansable no le servirá de mucho porque dar una noticia como esta... No es tan fácil. Escrita por Paco Mir, uno de los componentes de Tricicle, esta comedia se ha convertido en todo un clásico a la hora de abrir en canal el mundo de la pareja. El trío protagonista -Carles Prats, Marta Tricuera y Josep Barceló- cuenta con una larga trayectoria en el mundo del teatro.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Paco Mir

Intèrprets: Carles Prats, Jep Barceló i Marta Tricuera

Creació col·lectiva dirigida per Pedro Ruiz

Construcció escenogràfica:
Antoni Fernàndez

Producció tècnica:
Jordi Berch i l'equip de ContraCorrent
http://www.contracorrent.com/

Producció: Cia. Estrena Morena

Agraïments:
D'entrada et volem donar les gràcies a tu, amic espectador, que has cregut que avui era un bon dia per venir al teatre. També volem donar les gràcies a totes les persones que ja porten força temps sentint a parlar d'aquest projecte i el recolzen, especialment les nostres parelles; l'Anna Cris, l'Anna i el Pau. Gràcies per entendre tant la nostra passió.
Agrair també a l'EstruchBar la seva col·laboració i a tot l'equip de l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR