CA EN FR ES

 

EQUILIBRISTES. TEATRE

Dia: 08/03/2014 | Hora:18:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 6

Venda d'entrades

Una núvia ha convidat tota la colla de l'institut per compartir-hi el moment més feliç de la seva vida: el dia del seu casament. Però entre els assistents hi ha algú cansat de tanta hipocresia. Què passa quan s'expliquen els secrets i cauen els murs de les aparences? Es pot mantenir l'amistat després? Amb Equilibristes, la dramaturga sabadellenca Mireia Izard retrata els conflictes d'un grup de persones que, passats els anys, s'adona que la relació que ha construït és un artifici. És, en paraules de l'autora, "una fotografia d'aquest instant en què tothom es despulla i les màscares es desfan".

FITXA ARTÍSTICA
REPARTIMENT, Sergi Cervera, Núria Deulofeu, Ester Piera
DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ, Roger M. Puig i Mireia Izard
ESCENOGRAFIA, Mònica Gálvez, Elisenda Pérez

Una novia ha invitado a toda la pandilla del instituto para compartir el momento más feliz de su vida: el día de su boda. Pero entre los asistentes hay alguien cansado de tanta hipocresía. ¿Qué pasa cuando se cuentan los secretos y caen los muros de las apariencias? ¿Se puede mantener la amistad después? Con Equilibristes, la dramaturga sabadellense Mireia Izard retrata los conflictos de un grupo de personas que, pasados los años, se da cuenta de que la relación que ha construido es un artificio. Es, en palabras de la autora, "una fotografía de este instante en que todo el mundo se desnuda y las máscaras se deshacen".


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació i venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR