CA EN FR ES

 

TEMPTACIONS (PREESTRENA). LA FURA DELS BAUS. TEATRE

Dia: 18/01/2014 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Igor Stravinski va compondre l'òpera de cambra Història d'un soldat l'any 1918 en col·laboració ambel llibretista Charles Ferdinand Ramuz. El conflicte entre el bé i el mal és la matèria primera d'una faula amb ressò de conte rus en la qual un soldat lluita amb un dimoni que li vol prendre l'ànima. La Fura dels Baus actualitza l'obra i en fa protagonista un soldat que ven la seva ànima per obtenir l'èxit a les xarxes socials. Miki Espuma versiona lliurement la música d'Stravinski amb samplers electrònics que ajuden a reforçar i contextualitzar l'obra.

FITXA ARTÍSTICA
Idea i guió: Miki Espuma i David Cid
Direcció escènica i arranjaments musicals: Miki Espuma
Realització de vídeo: David Cid
Intèrpret: Vanessa Papa
So: Marc Sardà
Llums: David Hoyos
Estructura i cordes: Anigami

Amb la col·laboració de l'Estruch

Igor Stravinsky compuso la ópera de cámara Historia de un soldado en 1918 en colaboración con el libretista Charles Ferdinand Ramuz. El conflicto entre el bien y el mal es la materia prima de una fábula con ecos de cuento ruso en la que un soldado lucha con un demonio que le quiere quitar el alma. La Fura dels Baus actualiza la obra y hace protagonista a un soldado que vende su alma para obtener el éxito en las redes sociales. Miki Espuma versiona libremente la música de Stravinski con samplers electrónicos que ayudan a reforzar y contextualizar la obra.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR