CA EN FR ES

 

MOVING. CIA. PORTES SUD. DANSA

Dia: 23/11/2013 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Dos ballarins, un pianista i un slameur (barreja de rapper, rapsode i cantant) connecten les respectives energies en una peça coreogràfica que vol transportar el públic cap a un univers inconegut on sigui possible somniar. De fons, una història d'amor adolescent marca ritmes, transicions i metamorfosis. Moving és un projecte de la companyia occitana Portes Sud, que dirigeix la reconeguda coreògrafa Laurence Wagner, i que compta amb una "escenografia musical" feta a mida. El motor de l'espectacle és la recerca coreogràfica i sonora, associant els universos de la dansa i de la música a la poesia urbana inspirada en la quotidianitat.

Dos bailarines, un pianista y un slameur (mezcla de rapero, rapsoda y cantante) conectan las respectivas energías en una pieza coreográfica que quiere transportar al público hacia un universo desconocido donde sea posible soñar. De fondo, una historia de amor adolescente marca ritmos, transiciones y metamorfosis. Moving es un proyecto de la compañía occitana Portes Sud, que dirige la reconocida coreógrafa Laurence Wagner, y que cuenta con una "escenografía musical" hecha a medida. El motor del espectáculo es la búsqueda coreográfica y sonora, asociando los universos de la danza y de la música a la poesía urbana inspirada en la cotidianidad.


FITXA ARTÍSTICA:

Concepció coreogràfica: Laurence Wagner
Concepció sonora: Marc Siffert
Platines - objectes: Jonathan Fenez
Ballarins: Loriane Wagner, Yannick Hugron
Slameur: Nina Kibuanda


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Entrades Programació Tardor

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR