30 NITS: DANSA EN FAMÍLIA. ESPAI D'EXPERIMENTACIÓ ARTÍSTICA

No cal saber ballar. Només cal tenir-ne ganes i anar-hi acompanyat d'algun familiar que també comparteixi el desig de passar-s'ho bé.

Dia: 06/07/2013 | Hora:11:30h | Preu: 5 € per família | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al matí, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia

Venda d'entrades

Altres organitzadors:
Danza en familia

No cal saber ballar. Només cal tenir-ne ganes i anar-hi a
companyat d'algun familiar que també comparteixi el desig de passar-s'ho bé. Aquestes són les premisses bàsiques de Dansa en família. Per mitjà d'una sèrie d'activitats divertides, la proposta fa evident la importància d'estimular el joc, el moviment i la imaginació. I és que, com diu la cançó de Joaquín Sabina, "ballar és somniar amb els peus".


No hace falta saber bailar. Sólo hay que tener ganas e ir acompañado de algún familiar que también comparta el deseo de pasarlo bien. Estas son las premisas básicas de Dansa en família. A través de una serie de actividades divertidas, la propuesta hace evidente la importancia de estimular el juego, el movimiento y la imaginación. Y es que, como dice la canción de Joaquín Sabina, "bailar es soñar con los pies".


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Taquilla

Més informació:

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR