CA EN FR ES

 

LIKE A MOVIE. PEDRO RUÍZ. TEATRE

De pel·lícula. Cia. MIMAME

Dia: 16/02/2013 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Like a Movie, el primer espectacle que el sabadellenc Pedro Ruiz presenta en solitari, va obtenir el primer premi al Festival de Monodrames i Mim de Belgrad (Sèrbia) de 2012. Ruiz hi convida el públic a submergir-se en una comèdia en què el gest pren protagonisme per explicar una història d'amor no correspost. Dotat d'una hipnòtica presència escènica, aquest creador teatral compta amb un impressionant currículum en què destaca la seva etapa docent a la International Mime School de Londres.

Like a Movie, el primer espectáculo que el sabadellense Pedro Ruiz presenta en solitario, obtuvo el primer premio en el Festival de Monodramas y Mimo de Belgrado (Serbia) de 2012. En él, Ruiz invita al público a sumergirse en una comedia en la que el gesto toma protagonismo para explicar una historia de amor no correspondido. Dotado de una hipnótica presencia escénica, este creador teatral cuenta con un impresionante currículum en el que destaca su etapa docente en la International Mime School de Londres.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció, interpretació i edició de video: Pedro Ruiz


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR