CA EN FR ES

 

XAVIER MÚRCIA PRESENTA A CONTRAPEU. MÚSICA

Dia: 14/02/2013 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Venda d'entrades

Vinculat durant molts anys a la música tradicional amb formacions com Tralla, La Cobleta de la Selva i Samfaina de Colors, el cantautor sabadellenc Xavi Múrcia ha anat obrint camí per rutes on el rock es troba amb la cançó. L'àlbum A contrapeu és una nova mostra d’aquesta evolució, un treball electroacústic en què reivindica la seva faceta més visceral mentre assegura: "Per a mi, fer cançons és treure’m pedres de l'ànima (filosofals o no) i empedrar el camí que em porta on sóc. Ni que sigui a contrapeu".

Vinculado durante muchos años a la música tradicional con formaciones como Tralla, La Cobleta de la Selva y Samfaina de Colors, el cantautor sabadellense Xavi Murcia ha ido abriendo camino por rutas donde el rock se encuentra con la canción. El álbum A contrapeu es una nueva muestra de esta evolución, un trabajo electroacústico en el que reivindica su faceta más visceral mientras asegura: "Para mí, hacer canciones es quitarme piedras del alma (filosofales o no) y empedrar el camino que me lleva donde estoy. Aunque sea a contrapié ".


FITXA ARTÍSTICA
Xavi Múrcia: veu i guitarra acústica
Lluís Figueras: guitarres
Albert Vila: baix i contrabaix
Xarli Oliver: bateria i percussions
Kei Macias: so
Rafel Roca: llums


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR