CA EN FR ES

 

STEP BY STEP. ANDRÉS GALEANO I IEKE TRINKS. PERFORMANCE

Dia: 01/02/2013 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Es pot crear una coreografia utilitzant les funcions de "tallar" i "enganxar" de l'ordinador? La performance de Ieke Trinks i Andrés Galeano es proposa demostrar que sí. Sense ser ballarins, ambdós artistes busquen a Internet les raons per moure's i les maneres de crear accions per tal de construir un duet coreogràfic. Amb aquest objectiu s'adrecen al buscador Google i li pregunten: "Què podem fer?". Les respostes aniran suggerint accions mentre el públic ressegueix amb ells el curiós i irrepetible procés creatiu.

Se puede crear una coreografía utilizando las funciones de "cortar' y "pegar" del ordenador? La performance de Ieke Trinks y Andrés Galeano se propone demostrar que sí. Sin ser bailarines, ambos artistas buscan en Internet las razones para moverse y las maneras de crear acciones para construir un dueto coreográfico. Con este objetivo se dirigen al buscador Google y le preguntan: "¿Qué podemos hacer? ". Las respuestas irán sugiriendo acciones mientras el público recorre con ellos el curioso e irrepetible proceso creativo.

Espectacle creat en residència a l'Estruch


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR