4T 1A. QUART PRIMERA PRESENTA EL MÓN EN UN CAFÈ. MÚSICA

Dia: 03/05/2012 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Els inicis del grup barceloní Quart Primera són curiosos: els seus primers concerts van tenir lloc en menjadors de cases particulars i davant d’amics, coneguts i desconeguts. A poc a poc, sense micròfons i amb escàs aparell amplificador dels instruments, els quatre intrèpids músics s’han fet un lloc en el món musical català a base del boca-orella. Ara, salten de les saletes als escenaris i debuten discogràficament amb El món en un cafè, un treball que respira quotidianitat pels quatre costats i que conté tretze cançons que conviden a un viatge auditiu per un pop tranquil, ple d’històries anònimes. Fidels al "so de menjador", els Quart Primera continuen amb la instrumentació que els caracteritza. És senzilla i alhora elaborada, i fa que les cançons semblin properes, comprensibles, amb la marca de l’honestedat. Al capdavant del grup hi ha en Pere Jou, posseïdor d’una veu que equilibra la potència amb un registre més intimista. "No és imprescindible que toquem en un saló", diuen els Quart Primera, "però sí que ho és fer sentir a la gent com a casa seva".


Los inicios del grupo barcelonés Quart Primera fueron curiosos: sus primeros conciertos tuvieron lugar en comedores de casas particulares y ante amigos, conocidos y desconocidos. Poco a poco, sin micrófonos y con escaso aparato amplificador de los instrumentos, los cuatro intrépidos músicos han hecho un hueco en el mundo musical catalán a base del boca-oído. Ahora, saltan de las salitas a los escenarios y debutan discográficamente con El món en un cafè, un trabajo que respira cotidianidad por los cuatro costados y que contiene trece canciones que invitan a un viaje auditivo por un pop tranquilo, lleno de historias anónimas. Fieles al "sonido de comedor", los Cuarto Primera continúan con la instrumentación que los caracteriza. Es sencilla y a la vez elaborada, y hace que las canciones parezcan cercanas, comprensibles, con la marca de la honestidad. Al frente del grupo está Pere Jou, poseedor de una voz que equilibra la potencia con un registro más intimista. "No es imprescindible que toquemos en un salón", dicen los Quart Primera, "pero sí lo es hacer sentir a la gente como en su casa".


FITXA ARTÍSTICA

Pere Jou, guitarra, teclats i veu principal
Aleix Perdigó, baix i veus secundàries
Joan Canals, teclats i veus secundàries
Lluís Nadal, bateria


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Venda anticipada de localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR